3 idei simple pentru a-ți face dormitorul mai călduros!

3 idei simple pentru a-ți face dormitorul mai călduros!

Idei dormitor calduros

Temperaturile în luna Februarie încă încep cu minus în timpul nopții, iar costurile de încălzire sunt tot mai ridicate. De aceea este important ca dormitorul tău să fie tratat ca și propria ta oază de relaxare, asigurându-ți un somn cât mai liniștit pentru întreaga noapte. Ți-am pregătit câteva idei pentru a-ți asigura un mediu călduros și… pufos ?

1. Adaugă surse de lumină ambientală

Lumini ambientale dormitor

Crearea unui spațiu cozy ține în mare parte de ambient – texturi, culori, parfumuri și desigur poate cel mai important, lumini. Trecute sunt vremurile de la începutul anilor 2000, când o singură sursă centrală de lumină era considerată de ajuns pentru o cameră. Timpurile se schimbă și dormitorul preia un rol tot mai principal în viețile noastre. Așadar trebuie iluminat într-un mod mai omogen.

În primul rând elimină orice lumini reci! Sursele cu temperaturi peste 3000K nu te ajută deloc să adormi, fiind un stimul puternic pentru ochi. Și da, asta include și lumina telefonului, pentru cei care au acest ritual de seară. Redu nivelul de intensitate sau folosește o aplicație de tip Blue Light Filter. Este de preferat de asemenea ca toate sursele de lumină să fie de tip “overhead” – pentru a relaxa ochii – și cu întrerupătorul la îndemână. Nimic nu e mai rău decât momentul în care ești acoperit complet și pregătit de culcare, însă trebuie să ieși de sub plapumă pentru a stinge lumina.

2. Folosește texturi pufoase

Covor dormitor

În timpul iernii totul e rece – asta include și pereții și podeaua dormitorului. Da, încălzirea în pardoseală rezolvă jumătate din problemă, însă nu toți avem parte de aceasta. De aceea trebuie să folosim alternative…pufoase.

Poziționează un covoraș pufos în zona cu trafic cel mai intens sau în zona de ieșire de dimineață din pat. Textura plăcută și stimularea pielii te vor ajuta să fii într-o dispoziție bună chiar și atunci când trebuie să te pregătești de muncă. Dar nu numai covorașul poate fi pufos, ci și pernele decorative. Acestea sunt varianta perfectă dacă vrei doar să te întinzi puțin în timpul zilei, dar și dacă vrei un suport călduros și plăcut la atingere atunci când te pregătești de culcare. Vezi toată gama noastră de perne decorative.

3. Acoperă-te bine

Plapume pat

Soluțiile clasice sunt și cele mai bune. Pentru a fi protejat de temperaturile drastice de iarnă, cea mai bună variantă este să te acoperi complet pentru a conserva căldura corpului. Folosește-te de diferite straturi și diversifică structura de acoperire. O pilotă matlasată de iarnă te va proteja până dimineață, iar o pătură pufoasă Cocolino îți oferă o senzație tactilă plăcută și delicată.

Sau dacă vrei doar să te relaxezi în timpul zilei, halatul de baie este prietenul tău cel mai bun. Aranjează-ți pernele decorative și găsește poziția perfectă!

Relaxare plăcută!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie un mesaj
1
Ai nevoie de ajutor?
Doresti informatii sau sa plasezi o comanda rapida? Scrie-ne un mesaj pe WhatApp.