Cine Suntem?

Despre noi

www.somnpufos.com este un magazin online, proprietate a firmei CSS Interactive Vision SRL, CUI RO42231477, J23/576/2020 cu sediul social in Buftea, Judet Ilfov, Ale. Constructorului nr 3.

Somn Pufos s-a născut din nevoia pentru un somn liniștit, în lenjerii de pat confortabile și aspectuoase. Ca o echipă in continua creștere, ne concentrăm asupra calității și produse la prețuri pe care cu totii sa ni le putem permite. Având în vedere că ne petrecem peste 30% din viață dormind, este esențial ca patul tău să fie tratat regește.

Misiunea noastră este să oferim tot ce este mai bun, atenția acordată culorilor sau țesăturilor alese fiind una categorică. Produsele disponibile sunt testate la ,,Centrul de Cercetari pentru Calitatea Produselor Textile” S.C LACECA S.A, laborator acreditat RENAR ROMANIA. Materialul predominant care se poate regăsi pe site-ul nostru este bumbacul, datorită proprietăților și multiplelor sale beneficii.

Împărtășim toate descoperirile noastre favorite, astfel încât să puteți dormi in așternuturi de cinci stele fără să plătiți prețuri astronomice. Astăzi vindem catre mii de clienți, dar echipa este încă mică și conceptul nostru rămâne același. Dorim sa ajutam clientul incat sa faca alegerea cea mai buna si incercam sa mentinem preturi mici, pentru ca in final dvs sa fiti multumit de alegerea facuta si sa ne recomandati cu placere.

Va multumim ca doriti sa cumparati de la noi!

Magazinul Somn Pufos se concentrează pe oferirea de produse de o calitate premium. Atat noi, cat si clientii nostri garantează calitatea produselor oferite!.

De ce sa ne alegi pe noi?

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile mai mari de 399 lei.

PLATA IN RATE

Pe SomnPufos sunt disponibile ambele optiuni de plata.

PLATA ONLINE

Plata cu cardul in siguranta prin euplatesc.ro

PRODUSE NOI ADAUGATE ZILNIC

In fiecare zi pe site sunt adaugate produse noi.

CALITATE GARANTATA

Ca o echipa in continua crestere, ne concentram asupra calitatii si produse la preturi pe care cu totii sa ni le putem permite.

Scrie un mesaj
1
Ai nevoie de ajutor?
Doresti informatii sau sa plasezi o comanda rapida? Scrie-ne un mesaj pe WhatApp.