Politică retur

Politica retur

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere returnarea produsului. Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Produsul, pentru a fi returnat, trebuie sa fie in starea in care a fost livrat. Ambalajele si etichetele intacte, iar produsul sa nu aiba urme de spalare sau folosire.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de maxim 14 zile de la denuntarea contractului.

 

Pasi pentru realizarea unui retur:

  • Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice.
  • Completati formularul alaturat cu datele dumneavoastra. Descarca formularul retur
  • Introduceti produsul, impreuna cu acest formular, in ambalajul in care s-a realizat expedierea.
  • Contactati o firma de curierat pentru a prelua coletul cu destinatia: Somn Pufos, Str. MORII, nr. 661A, Crevedia, jud. Dambovita, tel: 0783106715.
  • Contactati-ne telefonic la numerele 0783106715 sau via email la adresa office@somnpufos.com pentru a anunta expedierea returului.
  •  

Atentie! Daca procedura de mai sus nu este respectata, iar ambalajele si etichetele produsului nu sunt intacte sau produsul prezinta urme de spalare sau folosire, avem dreptul de a refuza returul produsului. Multumim pentru intelegere!

 

Descarca formularul retur

 

SomnPufos.com proprietate a CSS Interactive Vision SRL, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la primirea produsului returnat. Firma va inapoia contravaloarea completa a comenzii in caz de greseala comanda, produs/produse ce prezinta defecte de fabricatie. In cazurile in care clientul returneaza produse din alte motive decat cele specificate mai sus, din contravaloarea comenzii se va retine suma de 25 lei aferenta cheltuielilor de livrare la domiciliul clientului.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire sau au fost spalate.

 

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

 

Descarcă formularul retur

 

Scrie un mesaj
1
Ai nevoie de ajutor?
Doresti informatii sau sa plasezi o comanda rapida? Scrie-ne un mesaj pe WhatApp.